Maj 13, 2014

Informacije

Mi smo kompanija čija je primarna djelatnost trgovina robama namijenjenim za izgradnju i uređenje doma. Radimo sa svim značajnijim dobavljačima građevinskih materijala kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz regiona.

Pored trgovine građevinskim materijalima bavimo se i trgovinom repromaterijala za proizvodnju namještaja i drvene stolarije te ručnog hobi i profi alata.

Pored trgovine u sklopu društva se obavlja i proizvodnja pekarskih proizvoda i proizvodnja pločastog namještaja.

Društvo je organizovano kroz brendirane profitne centre i to:

„ROBNA KUĆA DUKAT“ u kojoj se prodaju materijali namijenjeni za uređenje doma: vodo i elektro materijal, materijal za centralno grijanje, hobi i profi alat, okovi za namještaj i drvenu stolariju, bijela i audio tehnika, kuhinje, trpezarije, tepisi, zavjese i posteljina, tapacirani namještaj, spavaće i dječije sobe , ormari.

„SKLADIŠTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA DUKAT“ koje se bavi prodajom svih grubih građevinskih materijala po sistemu od temelja pa do krova.

„PEKARA DUKAT“ koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom preko 30 vrsta pekarskih proizvoda širom naše općine kao i dijelom susjednih općina Doboj Jug i Teslić.

„MINI PEKARA DUKAT“ koja se bavi proizvodnjom i prodajom pekarskih proizvoda, pita, gotovih jela i kolača.

„PLOČASTI NAMJEŠTAJ DUKAT“ koji se bavi proizvodnjom i prodajom pločastog namještaja po mjeri i želji kupca kao i uslugom rezanja i kantovanja iverice.

Podružnica Doboj Jug – „SKLADIŠTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA DUKAT“ koja se bavi prodajom grubih građevinskih materijala.

Naša misija je unapređenje usluge trgovanja građevinskih materijala, unapređenje proizvodnje, prodaje i distribucije pekarskih proizvoda, kolača i pločastog namještaja.

Naša vizija je inovatinvnošću, uvođenjem novih tehnika i tehnologija postati regionalni lider u biznisu kojim se trenutno bavimo.

Ostavite odgovor